Informatieavond Stichting Heartsafe (AED) Teteringen 18-11-2019

Op 27 januari 2010 is de Stichting Heartsafe Teteringen’ opgericht.

U staat voor de stichting in ons bestand en of u volgt al een aantal jaren de reanimatie herhalingslessen AED of zou dit wellicht willen gaan volgen.

De ‘E.H.B.O.-vereniging Teteringen’ houdt na 80 jaar, helaas op te bestaan, wegens te weinig deelnemers. Zij kunnen dus de herhalingslessen niet meer voor ons verzorgen.

Vanaf nu gaan we verder met ‘E.H.B.O-vereniging Oosterhout’ in Teteringen voor het volgen van de herhalingslessen.

Op maandagavond 18 november a.s. organiseren wij: ‘Stichting Heartsafe Teteringen’ in samenwerking met de ‘E.H.B.O.-vereniging Oosterhout’ een avond m.b.t. de uitleg van deze samenwerking en ook om nog eens aan te geven waar stichting Heartsafe Teteringen voor staat.

‘E.H.B.O-vereniging Oosterhout’ komt naar Teteringen.

De herhalingslessen worden dus in Teteringen gegeven.

Als u als vrijwilliger niet meer wil worden opgeroepen voor de herhalingslessen, wilt u dit dan per e-mail aangeven? Dit vragen wij u om ons bestand zuiver te houden.

Kunt u helaas de 18e niet aanwezig zijn, maar wilt u wel graag betrokken blijven bij onze stichting en de herhalingslessen blijven volgen. Zou u dit dan ook per e-mail willen doorgeven (via: c.giesbergen@live.nl)?

Voor een ieder die via HartslagNu de melding krijgen dat hun licentie bijna verloopt, is er al een herhalingsles op woensdag 27 november a.s. vanaf 20.00 uur in het bakhuis van ‘T Web.

Geef per e-mail door wanneer u van deze avond gebruik wilt maken.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze site: http://www.stichtingheartsafeteteringen.nl

Wij ontmoeten u graag op 18 november, vanaf 20.00 in t Web te Teteringen.