Wij hebben vrijwilligers nodig

In de AED cirkels zijn vrijwilligers nodig die kunnen reanimeren en een AED bedienen. Deze vrijwilligers vormen samen één netwerk voor Teteringen, zodat er altijd binnen 6 minuten iemand geholpen wordt. Een groot aantal mensen in Teteringen is al opgeleid. Aan hen vragen we zich aan te melden bij Hartslag Nu. Bent u al aangemeld bij Hartslag Nu en u wilt ons helpen het netwerk te vergroten, laat het ons dan weten! Mocht u willen helpen als vrijwilliger dan kunt u zich door een korte opleiding laten opleiden tot reanimeerder en AED bediener. Na het behalen van het certificaat kunt u zich aanmelden bij HartslagNu en meedoen aan ons AED netwerk. Om bij te blijven wordt u één maal per jaar opgeroepen om e.e.a. op te frissen en up to date te blijven. Spreek uw vrienden en kennissen aan of zij ook willen mee doen. Tenslotte willen wij een sluitend netwerk van vrijwilligers hebben